Szórakozz jól!

Ezen az oldalon vicceket olvashatsz,ami bearanyozhatja a napodat!

2012. június 25. – július 02.
Kedves Kos!
Minden esélyed megvan arra, hogy a héten megbüntessenek, ugyanis előfordulhat, hogy lejár egy okmányod, amiről nem is tudsz. Vagy éppen figyelmeztettek rá, de olyan helyzetbe kerülsz, amikor muszáj menned, és a lejárt okmány miatt lebuksz, és keményen fizethetsz. Ha régi a párkapcsolatod, akkor semmiféle megértésre, vagy toleranciára ne számíts a részéről, ezért jobb, ha nem mondasz el neki mindent, mert csak veszekedés lesz a vége. Egy családtagodat félted, tégy meg érte mindent.
Kedves Bika!
Csak semmi irigykedés, vagy smúzolás, mert abból csak baj lehet. Különösen, hogy a pénz miatt, amiből mintha egyre kevesebb lenne ezen a héten, olyan dolgokra is hajlandó vagy, amit ha megtettél nem szívesen néznél tükörbe. Hallhatsz egy hatalmas nagy hülyeséget, ami úgy tűnik, hogy igaz is lehetne, de sajnos nem az, túl szép az egész ahhoz, hogy igaz lehessen, nehogy felülj neki, vagy valamilyen módon belemenj. Ha szerelmes vagy, kedvesedet biztasd, neki most erre igazán nagy szüksége van.
Kedves Ikrek!
Az a fontos, hogy a héten a földön maradj, ne szállj el, ne képzeld azt, hogy olyan dolgokat is megtehetsz, amelyet mások nem. Ne gondold magadról, hogy valamiféle láthatatlan védelem alatt állsz, mert ebből még komoly anyagi veszteségeid lehetnek. Ráadásul olyanoknak is a tudomására jut a viselkedésed, akik örülnek, ha valami negatív dolgot hallanak rólad. Hát ne add meg nekik ezt a lehetőséget, és légy sokkal körültekintőbb, mint általában. Ha külföldről érkezik ismerősöd, rokonod, szerelmed, azt sem tudod, hogy örömödben mit tegyél.
Kedves Rák!
Óriási feszültség alakul ki benned elsősorban a munkád miatt, hogyan fogadják azt, amit kitaláltál. Vagy mennyire lesznek megelégedve mindazzal, amit nyújtani tudsz. Közben szuper érzékeny vagy, ami arra utal, hogy a kritikát nehezebben viseled, mint máskor. Pedig ezek építő jellegűek, ne légy dühös, hanem inkább fontold meg mindazt, amit hallasz. Mert meglátod, hogy ebből a következő időben csak jó származik. Amennyiben házas vagy, netán együtt élsz valakivel, akkor úgy viselkedsz, mintha beléd bújt volna a kisördög, és nem hagysz semmit szó nélkül, amit mond.
Kedves Oroszlán!
Kőkemény válaszokat tudsz adni, vagy olyan a kommunikációd, amivel másokat megsérthetsz. Hajlamos vagy a héten a bocsánat, vagy a megbocsátás szócskát kitörölni a szótáradból, ami pedig nagy baj. Mert később ezért még a sors keményen megfizetettet. Légy tekintettel másokra, ne légy túlságosan önző, és ne zengjen a hangodtól éppen az a hely, ahol megfordulsz. Mert előfordulhat, hogy éppen az, akit támogatódnak, jó barátodnak hiszel, neki lesz elege belőled, és fordul el tőled.
Kedves Szűz!
Még az is megtörténhet, hogy muszáj lesz egy előre eltervezett programon változtatnod, mert nem biztos, hogy kedved lesz az egészhez. Ebbe belejátszanak természetesen olyan emberek, akiket nem kedvelsz, és ők szintén részt vennének ezen az eseményen. Valamint az egészségi állapotod, amely mintha nem lenne ismét csak a legfényesebb. Amennyiben olyan egészséges vagy, mint a makk, akkor viszont valakinek az egészségi gondjai miatt kell átszervezned az életedet, ezért alakul minden másként, mint ahogy számítottad. De fegyelmezett vagy, és nem lesz semmi gikszer.
Kedves Mérleg!
Pontosan tudod, hogy mindennek van egy határa, és talán éppen ezen a héten jön el, hogy például egy kapcsolatot megszakítasz, mert elérkeztél arra a pontra, amikor nem kívánod őt látni. De az is megtörténhet, ha tartós párkapcsolatban élsz, és úgy érezted, hogy a kedvesednek nem teljesen őszinte veled, akkor egy furcsa helyzetnek köszönhetően erre fény derül. Arra ügyelj, hogy ne mondj, vagy ne tégy olyat, amit nem lehet majd jóvátenni, és ami miatt később - amikor visszagondolsz az egészre - szégyenkezni fogsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, aki ártott neked, ha van hozzá erőd, nézd levegőnek.
Kedves Skorpió!
A szerelmi kapcsolatokban fény derülhet olyan dolgokra, amelyek eddig ügyesen el voltak rejtve, vagy nem beszéltetek róla, esetleg homokba dugtad főleg te a fejed. Ám most nincs mese, nyílt lapokkal kell játszani, őszintén, mert csak így lehet egy esetleges állóvízből kilépni, vagy azt felkavarva továbblépni. Ha félsz kipróbálni egy olyan dolgot, amelyet a környezetedben mindenki ügyesen csinál, és azt lesi, hogy te hogyan reagálsz, akkor csak légy magabiztos. Mert mindent a lehető legjobban fogsz végezni. Viszont külföldi utazást el kellene halasztani, ha lehet.
Kedves Nyilas!
Azért a kártyakeverésben nincs párod! A múlt héten sikerült megint össze-vissza fecsegni, és olyan dolgokat csinálni, amiből egyes emberek levonták a következtetést, ami nem olyan biztos, hogy rád nézve ez pozitív. Ezért nagyon jó lenne, ha visszafognád magad, főleg a munkáddal foglalkoznál, mert előfordulhat, hogy a feletteseidnek már új tervek fogannak meg fejecskéikben, amelyekben te nem szerepelsz. Jó tett helyébe jót várj, egy barátod sokszorosan meghálálja azt a szivességet, amit teszel neki.
Kedves Bak!
Szerelmi ügyekbe nem vagy ismét a topon, mert olyan valaki iránt rajongsz, akit inkább el kellene felejtened. De az is lehet, ha együtt jársz valakivel, akkor félreértések, elhallgatások lehetnek köztetek, és mivel ragyogó a kombinációs készséged, ezért olyan dolgokat találsz ki, amelyeknek igazán nincs valóságalapjuk. Sokkal nagyobb szükséged van a pénzre, mint korábban, ezért aztán több mindent bevállalsz, és sikeresen is tudod teljesíteni. Ha valamilyen hivatalos ügyet kell intézned, akkor minden olyan könnyedén és gyorsan megy, mint a karikacsapás.
Kedves Vízöntő!
Amiről a múlt héten még úgy gondoltad, hogy „elment a hajó”, arról kiderülhet a héten, hogy mégsem. És igen, felszállhatsz rá, vagyis megoldódik egy olyan problémád, amely miatt szinte kétségbe estél, és fogalmad sem volt arról, hogy is alakul a jövőd. Most megnyugodhatsz, mert valakinek a pechje lesz a te szerencséd. Valakinek a pimaszsága, vagy hozzáállása bizonyos dolgokhoz annyira felbosszant, hogy képes vagy nem kímélni sem erőt, sem energiát azért, hogy megkapja mindazt, ami jár neki. Úgy tűnik, mintha az igazság bajnoka lennél…
Kedves Halak!
Valahogy úgy vagy vele a héten, hogy nem szívesen mész haza. Minden valószínűség szerint tudod, hogy mi az oka ennek, de valahogy nem mersz szembenézni vele. Pedig nagyon jó lenne, ha - azzal, vagy azokkal a személyekkel, akikkel együtt laksz - tisztáznál bizonyos helyzeteket, mert ez után minden másképpen alakulhatna. Most sok dolog múlik azon, hogy mit és hogyan lépsz a héten, ez az anyagaiakra is vonatkozik, és természetesen a párkapcsolatodra is hatással lesz. Akár van, akár csak alakulgat.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 108
Tegnapi: 106
Heti: 877
Havi: 2 645
Össz.: 1 071 413

Látogatottság növelés
Oldal: Heti horoszkóp
Szórakozz jól! - © 2008 - 2018 - szorakozzjol.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: paraszt viccek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »